Annechiene

Cursus Online Digitale Marketing

Als tekstschrijver moet je van alle markten thuis zijn. Tenminste, dat is handig en dat verwachten veel opdrachtgevers van je. Zo heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan met het schrijven van SEO-teksten: geoptimaliseerde teksten die goed worden gevonden door zoekmachines. De afgelopen week heb ik me ’s avonds opgesloten in mijn werkkamer en ben ik een training Online Digitale Marketing gaan volgen bij de Digitale Werkplaats.

De basis van online marketing

De cursus is een Online Digitale Marketing is een basiscursus die in 89 online video’s uitleg geeft over online marketing. Zo wordt er onder andere uitleg gegeven over de volgende onderwerpen:

 • E-commerce
 • SEM
 • SEO
 • Social media
 • E-mailmarketing
 • Videoadvertenties
 • Display-advertenties
 • Retargeting

Na elk onderwerp wordt er een aantal vragen gesteld en bij juiste beantwoording mag je door naar het volgende onderwerp.

cursus digitale online marketing

Certificaat in the pocket

Het is gelukt, ik heb alle 89 lessen gevolgd en de vragen correct beantwoord. Ik vond het een interessante cursus die heel duidelijk en met een simpele uitleg de basis van online marketing uitlegt. En het smaakt naar meer. Wie kan mij tips geven over goede, inhoudelijke vervolgcursussen? Let me know!

 

4 gedachten over “Cursus Online Digitale Marketing

 1. Dat lijkt me wel een toffe cursus bij Digitale Werkplaats. Goed dat je m gehaald hebt! Qua vervolgcursussen zou ik mijn eigen cursus aan kunnen raden natuurlijk 😊 (op WebwijsAcademie) maar veel onderwerpen daarin zul je al wel gehad hebben. Ga ‘m wel weer uitbreiden dit jaar! Op Udemy staan ook veel toffe cursussen (wel in het Engels).

   1. Op mijn site heb ik een gratis introductiecursus. De complete vervolgcursus kun je vinden op webwijsacademie.nl. Als je vragen hebt over SEO of de cursus, let me know!

 2. Introductiecursus ken ik (heb ik per e-mail ooit ontvangen en bekeken). Maar ik heb wel interesse in de vervolgcursus… Wordt vervolgd en laat het je weten! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.