Annechiene

Leuke nieuwe klussen

De afgelopen 2 maanden stonden in het teken van het opzetten van mijn bedrijf: Annechiene Tekst & Redactie. Maar daarnaast ben ik natuurlijk ook al aan de slag gegaan als freelance tekstschrijver. Bij Make Marketing Magic schrijf ik nu teksten voor verschillende bedrijven. Dit zijn met name techbedrijven. Naast Make Marketing Magic schrijf ik nu ook voor Internet Today en Cleopatra World of Wellness.

Internet Today

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus ben ik weer aan het schrijven voor een hostingpartij. Internet Today is een bekende hoster die al jaren in Nederland actief is. Ik schrijf voor Internet Today verschillende soorten teksten, waaronder nieuwsberichten, informatieve teksten en actieteksten.

Cleopatra World of Wellness

Cleopatra is een Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden. Weer een heel ander onderwerp, maar net zo leuk! Ik ben ingehuurd om voor Cleopatra SEO-teksten te schrijven.