Annechiene

One page curriculum vitae

Ik ben blij met mijn ouderwetse cv gemaakt in Word. Al mijn werkgevers en werkzaamheden van de afgelopen jaren zijn chronologisch en overzichtelijk weergegeven. Zeer duidelijk en makkelijk voor de mensen die precies willen weten wat ik heb gedaan.

Weg met het ouderwetse cv?

Maar een mooi opgemaakt cv dat bestaat uit 1 A4’tje ziet er ook wel heel strak en professioneel uit. Dat moest ik ook proberen. Eerst ben ik online op zoek gegaan naar een geschikte tool voor het maken van mijn one page cv. Eigenlijk kwam al heel snel uit op Canva. Een supermakkelijke tool met templates (gratis en betaald) voor allerlei doeleinden. Binnen enkele uren was mijn one page cv klaar.

En zie hier het resultaat:

cv Annechiene Feiken

1 dacht aan “One page curriculum vitae

  1. Ik was al een tijdje op zoek naar een tool voor een one page cv Annechiene. Met Canva heb ook ik een prima ‘professioneel’ resultaat behaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.